Projekt TAČR - TJ02000018 - Využití moučných červů ve výživě zvířat
Období řešení: 2019–2021
Spolupráce: Underground food s.r.o. a Mendelova universita v Brně (prof. Lacina a Dr. Sťastník)
Projekt zpracování moučných červů do podoby nanopatté a udržitelné způsoby konzervace zpracovaného hmyzího proteinu
Období řešení: 2017–2020
Spolupráce: Underground food s.r.o. , VÚT v Brně, fakulta chemicko technologická a Mendelova universita v Brně (prof. Svěrák, prof. Lacina, doc. Borkovcová)
Projekt zařazení hmyzího proteinu do diety zájmových zvířat
Období řešení: 2017 – doposud
Spolupráce: Underground food s.r.o., Mendelova universita v Brně (prof. Lacina a Doc. Borkovcová)
Projekt vývoje univerzálních peletek s hmyzím proteinem
Období řešení: 2017 – doposud
Spolupráce: Underground food s.r.o., Mendelova universita v Brně a firma Biokron (prof. Lacina, Dr. Štastník, MVDr. Ondráček)
Projekt vývoje krmiv pro ZOO
Období řešení: 2020 – doposud
Spolupráce: Underground food s.r.o., ZOO Dvůr Králové, ZOO Liberec, a firma Biokron (prof. Lacina, Ing. Ptáčková, Dr. Bolechová, MVDr. Ondráček)
Projekt konzervace hmyzu
Období řešení: 2020 – 2021
Spolupráce: Underground food s.r.o. VUT v Brně, fakulta chemicko technologická (prof. Svěrák a Dr. Schmied)