Unsere F&E-Projekte

Projekt TAČR - TJ02000018 - Využití moučných červů ve výživě zvířat
Období řešení: 2019–2021
Spolupráce: Underground food s.r.o. a Mendelova universita v Brně (prof. Lacina a Dr. Sťastník)

Projekt zpracování moučných červů do podoby nanopatté a udržitelné způsoby konzervace zpracovaného hmyzího proteinu
Období řešení: 2017–2020
Spolupráce: Underground food s.r.o. , VÚT v Brně, fakulta chemicko technologická  a Mendelova universita v Brně  (prof. Svěrák, prof. Lacina, doc. Borkovcová)

Projekt zařazení hmyzího proteinu do diety zájmových zvířat
Období řešení: 2017 – doposud
Spolupráce: Underground food s.r.o., Mendelova universita v Brně (prof. Lacina a Doc. Borkovcová)

Projekt vývoje univerzálních peletek s hmyzím proteinem
Období řešení: 2017 – doposud
Spolupráce: Underground food s.r.o., Mendelova universita v Brně a firma Biokron (prof. Lacina, Dr. Štastník, MVDr. Ondráček)

Projekt vývoje krmiv pro ZOO
Období řešení: 2020 – doposud
Spolupráce: Underground food s.r.o., ZOO Dvůr Králové, ZOO Liberec,  a firma Biokron (prof. Lacina, Ing. Ptáčková, Dr. Bolechová, MVDr. Ondráček)

Projekt konzervace hmyzu
Období řešení: 2020 – 2021
Spolupráce: Underground food s.r.o.  VUT v Brně, fakulta chemicko technologická (prof. Svěrák a Dr. Schmied)